Ми зробили все для того, щоб купити новий або б / у трактор або мінітрактор Kubota, Yanmar, Mitsubishi, Iseki, Shibaura було приємно і зручно, а головне - щоб ви мали можливість прийняти виважене рішення в спокійній обстановці.

Хочете перед покупкою протестувати вподобану модель? Така можливість є. На нашому складі в Одесі є власний полігон, де можна оцінити ходові якості трактора, заміряти компресію двигуна і оцінити інші цікаві технічні параметри. Квапити з вибором вас ніхто не буде - всі розуміють, що покупка трактора вимагає відповідального підходу.

Прийняли рішення про покупку? Тоді ми підписуємо договір купівлі-продажу, здійснюємо розрахунок і передаємо вам пакет документів на трактор. Також ми завжди допомагаємо клієнтам з доставкою техніки в потрібну точку України.

Якщо у вас є свій транспорт - допоможемо з навантаженням. Якщо ні, ви зможете вибрати зручний варіант доставки:

1) пошук попутного вантажу через диспетчерські служби і транспортування вашого трактора разом в ним за мінімальною ціною або

2) замовлення доставки за повну вартість згідно прейскуранту транспортної компанії, який залежить від ваги і габаритів вашого трактора.

Зверніть увагу, що продаж тракторів і міні тракторів може здійснюватися і без вашого приїзду до Одеси. Ви можете скористатися послугами одного з наших агентів у вашому регіоні, або зробити замовлення іншим зручним способом.

Будемо раді відповісти на ваші запитання по телефону або через форму зворотного зв'язку.