Mitsubishi - одна з найвідоміших транснаціональних корпорацій, має інтереси в самих різних областях людської діяльності. Сьогодні до неї входять близько 300 різних компаній, серед яких виробник сільськогосподарської техніки Mitsubishi Agricultural Machinery Co., LTD.

У 1998 році компанія пройшла сертифікація за системою ISO 9001, а в 2001 році - ISO 14001.

Напрямок тракторів представлено декількома основними моделями. Це минитрактора потужністю від 18 до 50 к.с.

Серія МТ 28/36 - це потужні (від 28 до 36 к.с.) трактора без кабіни. Вони обладнані 3-циліндровим дизельним двигуном, а їх зчеплення регулюється кнопкою, а не педаллю. Ця серія відрізняється підвищеною прохідністю і вантажопідйомністю і розрахована на всі види земляних і ландшафтних робіт.

mitsubishi ьінітракторСерія МТ 1800 - це серія мінітраткторов без кабіни потужністю 18 к.с., оснащених 3-циліндровим двигуном з водяним охолодженням і розрахованих на різноманітні роботи в приватних домоволодіннях і фермерських господарствах. Мають високий дорожній просвіт (290 мм), 6 швидкісних режимів при русі вперед і 2 - при русі назад, відмінно пристосовані для роботи з переднім і заднім навісним обладнанням.

Серія МТ 2000/2600/3000/3500 - це багатозадачні минитрактора без кабіни потужністю від 20 до 35 к.с. Всі вони оснащені трьох- або чотирициліндровим двигуном з водяним охолодженням, заводяться кнопкою і споживають небагато палива. Настроюється кермо, ергономічне управління і захист від шуму зроблять вашу роботу легкою і приємною.

Серія GX3600 / 5000 - це трактора без кабіни потужністю 30 і 50 к.с., оснащені трехцілінровим двигуном з водяним охолодженням. Вони прості за конструкцією, потужні і надійні. Це універсальні машини, які можуть використовуватися як у сільському господарстві, так і в промисловості.

Ви завжди можете зателефонувати або написати нам, щоб уточнити всі потрібні деталі як за новими, так і по колишніх у вживанні тракторів Mitsubishi.