Компанія ISEKI була заснована в 1926 році з метою модернізації сільського господарства в Японії. Сьогодні Ісекі - один з провідних світових виробників сільськогосподарської техніки, продукція якого широко відома в країнах Азії, Європи, Північної Америки та Океанії.

У 1991 році компанії довірили виробництво запчастин для іншого гіганта сільськогосподарської галузі - Massey Ferguson. У 1993 Ісекі заснувала спільний бізнес з провідним виробником дизельних двигунів - компанією Perkins, створивши мотор «серії D». Сьогодні був розділив виробляє комбайни, трактори, і навіть серію тракторів Caterpillar для компанії Challenger. У США трактора Ісекі відомі також під маркою Bolens.

Якщо говорити саме про направлення тракторів, то бренд ISEKI відомий, насамперед, як виробник компактних сільськогосподарських тракторів, які поділені на серії TJW, TJ, TG, TF, TH, TM і TXG.

iseki tjwСерія TJW - це потужні (95-105 к.с.) сільськогосподарські трактора підвищеної прохідності. Розумна автоматика цих тракторів запам'ятовує оптимальні режим їзди для конкретного поля, знижує швидкість при поворотах і підлаштовується під рівень навантаження трактора, а також дозволяє включити режим управління, аналогічний автоматичній коробці передач у автомобіля. Трактори цієї серії відмінно проявляють себе в полях з різною грунтом, при будь-яких погодних умовах і з різним навісним обладнанням.

Серія TJ - це багатозадачні трактора професійного рівня потужністю 75 к.с. Їх кабіна не тільки захистить водія від негоди, але також вразить своїм комфортом і функціональністю. Дуже зручні широко відкриваються двері, всередині багато місця, а розташування елементів управління продумано до дрібниць. Кабіни тракторів оснащені кондиціонером і спеціальними блоками, які перешкоджають трясці кабіни і знижують рівень шуму. Надійний 4-циліндровий двигун працює без збоїв навіть при максимальному навантаженні. Двигун працює м'яко і тихо навіть на низьких оборотах і споживає трохи палива.

Ці трактора також відрізняються ремонтопридатністю і низькими витратами на обслуговування. Зовнішні кришки легко знімаються, щоб рутинні операції начебто заміни повітряних і паливних фільтрів здійснювалися швидко, а батарея і заливна горловина масляного бака завжди були легко доступні.

У серії TG представлені компактні трактори потужністю 33-50 к.с., як з кабіною, так і без. Всі вони оснащені потужним трьох- або чотирициліндровим двигуном з водяним охолодженням, трирівневої гидростатической трансмісією, коробкою передач 12х12, надпотужної передньою і задньою осями, що дозволяють впоратися з найважчою роботою. Серед інших переваг - мультідісковие гальма, гідропідсилювач керма, просторе місце для водія і висока ремонтопридатність. Підходять для всіх видів ґрунтів, включаючи торф'янисті.

Серія TF - це прохідні сільськогосподарські минитрактора потужністю 27 к.с., оснащені надійним і економічним 3-циліндровим двигуном з водяним охолодженням. Їх двигун створений для того, щоб видавати рівномірний крутний момент на будь-якій швидкості, гарантуючи тим самим стабільну і ефективну роботу на рисових (та інших схожих на них за умовами) полях. Як і у більшості тракторів Ісекі, є можливість легкого і зручного перемикання між повним і переднім проводом. Розроблені для суворих польових умов, ці трактори піклуються також про комфорт водія, даючи достатньо місця для ніг і оберігаючи від зайвої тряски.

Серія ТН - це серія безвідмовних мінітракторів без кабіни, розрахованих професійних користувачів. Їх потужність коливається в межах від 24 до 33 к.с., а сфера застосування найширша - від догляду за газонами до всіх видів сільськогосподарських робіт. Ці трактора спроектовані так, щоб виконувати максимальний коло завдань за мінімальний час. Їх відмітні особливості: трициліндровий двигун з водяним охолодженням, трирівнева гідростатична транс, повний привід, окремі педалі для руху вперед і назад, надійні дискові гальма, сервісо- і ремонтопридатність.

iseki tm трактораСерія ТМ - це легкі і суперкомпактні минитрактора потужністю 16-25 к.с., відповідні як для домогосподарств, так і комерційних ферм. Їх сфера застосування - сільське господарство та ландшафтний дизайн, а головні переваги - висока продуктивність, надійність і комфорт водія (у плані ергономічності, шумоізоляції, захисту від вібрацій). Важлива перевага - зручний доступ до двигуна, акумулятора і т.п., що сильно спрощує обслуговування і економить ваш час. Одна з найпопулярніших серій в лінійці тракторів Ісекі.

Серія TXG представлена одним субкомпактний універсальним трактором TXG237. Він може використовуватися з різними навісним обладнанням - фронтальними навантажувачами, ножами-відвалами, газонокосаркою, щітками, снегоуборщиком і і.п. Його малі розміри, підходяща потужність і хороша маневреність роблять його ідеальним вибором для муніципалітетів, компаній-озеленювачів, великих домовласників і підрядних організацій.

Якщо вам потрібна додаткова інформація по тракторах Ісекі, ви завжди можете зателефонувати нам або відправити запит по цікавить моделі.