Корпорація YANMAR була заснована в 1912 році як компанія з виробництва двигунів. У 1933 році компанія розробила перший у світі практичний і невеликий дизельний двигун. У 1955 році - отримала нагороду Diesel Gold Medal від німецької Асоціації інвесторів, а в 1957 році - німецький Хрест за заслуги.

 

Напрямок сільськогосподарської техніки, і зокрема тракторів, було відкрито в 1961 році.

У 1967 році була завойована престижна нагорода ім. Демінга.

У 1983 році був розроблений і успішно впроваджений в сільське господарство найменший у світі дизельний двигун з повітряним охолодженням.

У 1992 році був проведений мільйонний за рахунком дизельний двигун і пройдена сертифікація ISO 9001, а в 1997 році - сертифікація ISO14001.

У 2006 році проводилися святкування на честь п'ятимільйонного проданого двигуна.

На сьогоднішній день YANMAR - це багатопрофільна корпорація, що володіє сімома заводами, власним науково-дослідним центром і більш ніж двадцятьма торговельними компаніями в різних країнах світу. Основні напрямки діяльності - виробництво двигунів, турбін, генераторів, сільськогосподарської техніки, човнів, будівельного обладнання з упором на екологічні, енергозберігаючі технології.

Напрямок тракторів представлено серіями EF, EG, US, Ke і T.

Серія Т80 - це гусеничні трактори потужністю 79 к.с. Вони дуже мобільні, компактні, легко керовані і прості в обслуговуванні. Їх основне призначення - робота в полях, а гумові гусениці роблять ці трактора оптимальними для роботи на виноградниках і в фруктових садах. Інноваційні технології рульового управління роблять трактора серії Т такими ж зручними, як колісні моделі.

Серія EF 800 - це потужні (95 к.с.) трактора з сучасними технологіями управління, зручним місцем водія, екологічним і потужним двигуном. Вони розраховані на щоденну роботу на фермі. Панорамний 360о вигляд, зручне багатофункціональне сидіння, кондиціонер і настроюється положення керма забезпечать комфорт вашої щоденної роботи.

Серія EG 700 - універсальні сільськогосподарські трактора потужністю 82 к.с. У них близько 40 швидкісних режимів, що дає можливість підібрати оптимальний для будь-якого виду робіт. Серед переваг - екологічний і ефективний дизельний двигун, можливість перемикання передач натисканням кнопки без вичавлювання зчеплення, плавність ходу на будь-якій швидкості і десятки важливий інновацій для зручності управління.

Серія US pro - це безвідмовні трактора професійного рівня потужністю 60 к.с. Їх зручність управління і якісний контроль швидкості дозволяють з легкістю вирішувати і прості, і складні завдання. Вони оснащені сучасним еко-дизелем з системою прямого вприскування, який не збавляє обертів навіть при несподіваному підвищенні навантажень. Підібрати підходящу швидкість можна з 20 задніх і передніх передач. За допомогою цього трактора ви зможете впевнено копати траншеї, працювати на фермах, сухих і мокрих полях.

Серія EF 300Т включає компактні трактори без кабіни потужністю 45 к.с, призначені для роботи в полях. Перемикати напрямок руху можна всього одним важелем, що дуже заощаджує час, наприклад, при роботі з фронтальним навантажувачем. Моделі оснащені дизелем з системою прямого вприскування і гідропідсилювачем керма.

Серія EF 200Н представляє минитрактора з кабіною потужністю 26-35 к.с., спроектовані під потреби приватних домоволодінь і невеликих ферм. Їх головні переваги - легкість управління, комфорт водія, енергоефективність і пристосованість для роботи з усіма видами навісного обладнання.

Серія EF 200М - це багатозадачні безкабінний минитрактора потужністю 26,5-33,4 к.с., спроектовані для роботи з заднім навісним обладнанням. Виробник зробив ці трактори дуже простими в управлінні і обслуговуванні.

Серія Ке200 представлена трактором Ке200Н потужністю 20 к.с., який розрахований на роботу у відносно невеликих полях, садах і виноградниках. Його компактність у поєднанні з потужністю припаде до душі фермерам, які виконують невеликий, але різноманітний обсяг робіт.

Серія Ке100 - це надкомпактні минитрактора потужністю 14 і 16 к.с. Вони зручні, легко керовані і відмінно підійдуть для роботи в обмежених просторах. Їх двигуни і конструктивне рішення об'єднують понад 80 років наукових розробок і отримали безліч міжнародних нагород.

Вище перераховані всі серії тракторів YANMAR, які виробляються на даний момент. У нас ви можете замовити як будь-яку сучасну, так і більш ранні вживані моделі за найпривабливішими цінами.